Csodálatos hangulattal rendelkező és tóra néző ház

Referenciaszám: ME19914
Ország: Olaszország
Régió: Lago di Garda és más tavak
Város: Ossuccio
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Méret: 208.00 m2
 
Ár:
695.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Kivételes ajánlat! Ház a Comói-tónál, elbűvölő légkör, precíz részletek és berendezések, modern dizájn – hagyományos elemekkel. Ossuccio falujában fekszik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Comói-tóra és a Comancina-szigetre (a Cómoi-tó egyetlen szigete). A város, illetve a Sacro Monte-ját kultúrális emlékművé nyilvánították, és az UNESCO világörökség része.

Ez a jól karbantartott ház gondos felújításon esett át. Megőrizték az egyedülálló légkörét, amely a 12.századból származó eredeti kő felhasználásának köszönhető.

Az ingatlan 3 emeletes. A földszinten egy hangulatos boltíves konyha kandallóval, egy nagy veranda és fürdőszoba van. A lépcsőház a pincébe vezet, illetve a parkolóhelyhez. Továbbá a földszinten egy lenyűgöző panorámás terasz található, pezsgőfürdővel és 5 ülőhellyel.

Az első emeleten a főbejárat van. Elrendezése – világos nappali kandallóval, erkély, fürdőszoba. A második emeleten 3 hálószoba helyezkedik el, közülük az egyik saját fürdőszobával rendelkezik (fürdőkád és pezsgőfürdő). A másik két hálószobához egy zuhanyzófűlkés fürdőszoba tartozik.

Az ingatlan a legmagasabb minőségű berendezéssel kereül értékesítésre.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlanok látogatását Olaszországban.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: