Csodálatos kilátással rendelkező tetőtéri apartman

Referenciaszám: VG19907
Ország: Olaszország
Régió: Dolomitok
Város: Moena
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Méret: 116.00 m2
 
Ár:
590.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Gyönyörű apartman, mindössze 5 percre Moena városközpontjától, Val di Fassa szívében. Moenát a Dolomitok tündérének is nevezik, a hegycsúcsai rózsaszín színe miatt – napkeltekor és napnyugtakor. 1100 m tengerszint feletti magasságban fekszik, és körülbelül 2000 lakosa van. A terület a Green Destinations Awards díjat is megkapta. A turisztikai szezonban  csak gyalog vagy alternatív közlekedési eszközökkel (elektromos kerékpárok stb.) közelíthető meg.

A terület egész évben a szabadtéri sportolók körében népszerű. Nyáron számos túraútvonal és kerékpárút áll rendelkezésre, amelyek virágos és zöld rétekkel vannak körülvéve. Természetesen gyönyörű kilátást biztosítanak a környező tájra. Télen a hóval borított dolomitok csúcsait élvezhetik - Sella, Catinaccio és Latemar. Síelhet az Alpe Lusia központban. A terület a sífutók számára is közkedvelt, akik élvezik a gyönyörű utakat – Alochet központjában, mindössze 2 kilométerre a San Pellegrino hágótól. Közvetlenül Moenában kezdődik a Marcialonga di Fiemme e Fassa, Olaszország legjelentősebb sífutó eseménye. Minden év januárjában kerül megrendezésre.

Az apartman teljes egészében fából épült, az ökológiai építés elvei szerint. A energiakategória. A teljes területe 116 nm – nappali, étkező, konyhasarok, 2 hálószoba, fürdőszoba és WC. Az ingatlanhoz egy nagy erkély is hozzá tartozik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Dolomitokra. Továbbá az ingatlanhoz a kert egy része, 1 fedett parkolóhely és egy kültéri parkolóhely is hozzá tartozik. Felár ellenében egy hagyományos kandalló vagy kályha is rendelhető. Az apartmanban padlófűtés van.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlanok megtekintését Olaszországban.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: