Gyönyörű villák, panorámás kilátással a környező hegyekre

Referenciaszám: IM19299
Ország: Olaszország
Régió: Livigno & Bormio
Város: Livigno
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Méret: 80.00 m2 - 340.00 m2
 
Ár:


Eladva

Összesen 4 darab gyönyörű elhelyezkedésű, panorámás kilátással rendelkező, egy emeletes villát kínálunk értékesítésre, mindössze 500 méterre a sífelvonóktól. Ezek a villák Livigno síközpontjában (Trepalle) fekszenek. 2012 -ben épültek és egy vagy két család számára alkalmasak.

Három hálószoba, két fürdőszoba, tárhely, padlás, erkélyek és kert áll rendelkezésre. Mindegyik villához garázsos parkolóhely is tartozik(1 - 2 személygépkocsi számára). A villák berendezés nélkül kerülnek értékesítésre, azonban a végső munkálatok a vevő igényei szerint fejezhetők be (csempék stb.). Energiatakarékosság: B osztály. Éves költség kb. 2 000 EUR.

  •  Családi villa A: alagsor 160 nm, földszint 90 nm, első emelet 90 nm + erkélyek. A padlástér nem lakható.
  •  Dupla villa B: alagsor 130 nm, földszint 80 nm, első emelet 80 nm + erkélyek. A padlástér nem lakható.
  •  Családi villa C: alagsor 170 nm, földszint 60 nm, első emelet 60 nm + erkélyek. A padlástér nem lakható.
  •  Dupla villa D: alagsor 130 nm, földszint 58 nm, első emelet 58 nm + erkélyek. A padlástér nem lakható.

Livigno a legjobb olasz síközpontok közé sorolható. A magas tengerszint feletti magasságnak köszönhetően kiváló hóviszonyokat biztosít. Az egész téli szezon alatt élvezhetik a modern felvonókat, a több mint 70 km karbantartott sípályát és 40 km sífutópályát. A snowboardosok értékelik majd a tökéletesen felszerelt hóparkot. A gyerekeket számos gyermek felvonó és szánkópálya várja.

Livigno és Bormio

Ski ingatlanokat kínálunk értékesítésre a sífelvonók és a sípályák közelében, továbbá családi házakat Livigno, Bormio, Valfurva, Valdidentro és Valdisotto városaiban. Livigno az egyik legnépszerűbb síparadicsom. Az olasz hegyeket számos magyar síelő és turista látogatja meg évente. Földrajzilag már nem tartozik a Dolomitokhoz, hanem az olasz Alpokhoz. Az Aqua Granda folyó nyitott völgyében helyezkedik el, 1 800 m tengerszint feletti magasságban, a svájci határ közvetlen közelében. A látogatókra összesen 115 kilométer gyönyörűen karbantartott sípálya, napsütés, kiváló olasz konyha, éttermek és kávézók várnak. Livignot más évszakokban is érdemes meglátogatni. A helyszín nyáron alkalmas az aktív pihenésre.

És ez még nem minden. Livigno adómentes övezet – az ÁFA és a jövedéki adó itt nem fizetendő. Számos ruha, üzemanyag, alkohol és parfüm kedvező aron vásárolható meg.

Ez teszi Livignot egy gazdag alpesi várossá, amely vonzza a látogatókat szinte egész Európából. Nagy előnye a kiváló megközelíthetősége.

A közeli Bormio alpesi üdülőhely (mindössze 35 km Livignotol) elsősorban a Pista Stelvio sípályán megrendezett alpesi sí Világkupa rendszeres megszervezéséről híres.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: