Ingatlanvásárlási helyszínek Olaszországban

Toszkána

Toszkána a hagyományos, rusztikus stílusú olasz városkák kedvelőinek gyakori úticélja, kiváló konyhával, toszkánai borokkal és gazdag múlttal. Felkapottsága ellenére Toszkána megőrizte eredeti jellegét és a hely szellemét. Toszkanában az új építkezéseket korlátozzák, ennek és a hely exkluzivitásának következtében itt az ingatlanok viszonylag drágák. Itt is érvényes az az általános szabály, hogy minél közelebb a tengerhez, annál magasabbak az árak.

Közvetlenül a tengerparton olyan híres üdülők vannak, mint pl. Forte dei Marmi, Marina di Pietrasanta, Monte Argentario és továbbiak. Itt az apartmanok árai 300.000 eurónál kezdődnek, a kisebb házaké 600.000 eurónál.

Szardínia

Szardínia az üdülési célú ingatlan-befektetések szempontjából az egyik legkedveltebb régió. Bár Szardínia aránylag kis sziget, az ingatlanok kínálata a jelentősen változó régiókban elég széles. A sziget észak-keleti részén olyan híres és exkluzív üdülők vannak, mint. pl. Porto Cervo, Porto Rotondo, továbbá Pevero Golf Club, Golfo Aranci golfpályák. Kínálatunkban vannak exkluzív villák 1 millió euró feletti árakon. Előny az Olbia-i nemzetközi repülőtér közelsége.

A sziget északi részén is csodálatos városok vannak – Palau, Baia Santa Reparata, Santa Theresa Gallura, La Maddalena és mások – itt az ingatlanok árai valamivel alacsonyabbak, mint észak-keleten. A part mentén nyugatra haladva fekszik Costa Paradiso. Ez a vidék ismét olcsóbb és kisebb apartmanok már 120.000 eurónál kezdődö árakon kaphatók. A Rellox társaság azonban a sziget teljes területén kínál ingatlanokat, a déli parton is.

Liguria

Az olasz Ligur Riviéra az ismertebb Francia Riviéra mellett fekszik. Liguria központját a Bordighera és San Remo tengerparti üdülők alkotják. Főleg Bordighera ideális hely a tengerparti üdülésre. Gyönyörű történelmi belvárosa van, és partmenti sétányai csodálatos földközi-tengeri növényzettel, az éttermek és kávéházak hangulatos teraszaival. Mivel a partvidék dombos, sok háznak és apartmannak kilátása van a tengerre. Szívesen készítünk Önnek testre szabott ajánlatokat liguriai ingatlanokból.

Az északi tavak vidéke

Olaszország egyik legkedveltebb üdülési régiója az Olaszország északi részén található tavak, Lago di Garda, Lago di Como vagy Lago Maggiore, A gyönyörű természet szubtrópusi növényzettel, tavakkal és a tavakba lejtő hegyekkel – elbűvölő táj, mely nyáron és télen is nagyon vonzó. A Rellox társaság az olasz tavak vidékén is kínál eladásra ingatlanokat, sok apartmant, sorházat, önálló házat és exkluzív villákat is.

Adriai tengerpart

Olaszország keleti partjának régiójában olyan híres üdülők vannak, mint Lignano és Ravenna. A kisebb apartmanok árai itt 150.000-200.00 eurónál kezdődnek.

Dél-Olaszország

A Rellox társaság ingatlan-adatbázisában vannak dél-olaszországi ingatlanok is – főleg Kalábriában, Az ingatlanok árai itt az Észak-Olaszországhoz viszonyítva nagyon kedvezőek.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: