Klasszikus toszkán stílusú farmház

Referenciaszám: CC19584
Ország: Olaszország
Régió: Toszkána
Város: Montescudaio
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Méret: 180.00 m2
 
Ár:
1.000.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Gyönyörű farmházat kínálunk értékesítésre Montescudaio falujában. Az ingatlan egy magaslaton fekszik, gyönyörű kilátással rendelkezik a Cecina folyó völgyére.

Az ingatlan tiszteletben tartja a klasszikus toszkán házak hagyományát és kiváló minőségű anyagokból épült. Egy téglalap alakú ház, amely a tipikus toszkán stílusra emlékeztet, ferde tető és piros lapokkal. A külső része természetes kővel van fedve (18. század). A földszinten hagyományos téglapadló van, az első emeleten pedig diófából készült padló.

A földszinten egy szép bejárati terasz van, amely a medencéhez biztosít hozzáférést, továbbá egy tágas nappali, konyha, hálószoba és WC/fürdőszoba. Az első emeleten két hálószoba és fürdőszoba van.

A ház Montescudaio középkori falujában fekszik, amely Olaszország legszebb falujaként is ismert. Főként a művészeti és történelmi jellege miatt ismert. Ebben a régióban számos híres borászat is megtalálható.

A falu kb. 10 kilométerre van a tengertől. Montescudaio kiváló összeköttetést kínál Pisa (69), Volterra, , Bolegheri és Cecina városaiba.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: