Legyen Ön is egy apartman vagy villa tulajdonosa közvetlenül a toszkán szőlősben!

Referenciaszám: MK19688
Ország: Olaszország
Régió: Toszkána
Város: Sassofortino
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 80.00 m2 - 160.00 m2
 
Ár:
255.000 € - 795.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Közvetlenül a szőlősben! A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Saját ingatlant szeretne közvetlenül a toszkán szőlősben? Használja ki ezt a ritka lehetőséget, és foglalja le időben új otthonát!

Egyedülálló elhelyezkedés a Maremma domboldalon, lenyűgöző kilátás az Elba és Giglio szigeteire – ezen a helyen épül ez a csodálatos rezidencia. A villák már felépültek, az apartmanok pedig 2021 májusára épülnek fel. Az egész szőlős egy 100 hektáros területen fekszik. Kivételes lehetőség egy saját ingatlan megvételére közvetlenül a toszkán szőlősben.

Az ingatlan tulajdonosainak nem kell aggódniuk semmiért, minden biztosítva van! A rezidenciában szállodai szolgáltatások vannak, mint például recepció (olasz, angol, francia, spanyol és nemét nyelven), takarítás, bevásárlás, taxi/ transzfer, vendéglátó szolgáltatások. Az ingatlan további bérbeadása (a tulajdonos távollétében) sem jelent problémát. A szálloda mindenről gondoskodik. Az Ön ingatlanja teljes körű szállodai szolgáltatást kap.

A rezidenciában kihasználhatják a közös medencét, amely a szőlősben fekszik. Kihasználhatják a napozóágyak egyikét is – csak Önön múlik, hogy a toszkán napon pihen vagy inkább a fák árnyékában. A medencéből élvezhetik a Földközi-tengerre, valamint Elba és Giglio szigeteire nyíló kilátást.

A rezidencia két tipikus toszkán falu közelében fekszik, amelyek gyalog is megközelíthetők. A falukban üzletek, bárok, éttermek, bank, posta, orvos és gyógyszertár is megtalálható.

A rezidencia 20 perc autóútra fekszik Grosseto városától, továbbá 40 percre Sienától és a strandoktól, valamint kb. 2 órára Róma, Pisa és Firenze városaitól. Minden a közelben megtalálható – történelmi és építészeti műemlékek, gyönyörű természet, tenger, strandok.

Milyen típusú ingatlanokat vásárolhat?

Összesen háromféle típusú lakás közül választhat, amelyek területe 52, 97 és 152 nm. A villák területe pedig 160 nm.

  • Az egy hálószobával rendelkező apartman területe 52 nm és az első emeleten terül el. Az ingatlanhoz egy fedett terasz (29 nm) és egy klasszikus terasz (27 nm) is hozzá tartozik. Két ilyen típusú apartman áll rendelkezésre. Az apartmanokhoz egy parkolóhely tartozik.
  • A két hálsózobás apartman területe 97 nm és a földszinten terül el. Loggia 16 nm a kert területe 49 nm. Két ilyen típusú apartman áll rendelkezésre. Az apartmanokhoz egy parkolóhely tartozik.
  • A három hálószobával rendelkező apartman területe 152 nm – duplex. Az első és a második emeleten terül el. A loggia területe 16 nm, a fedett terasz területe 29 nm, a klasszikus terasz területe 27 nm, a kert területe pedig 49 nm. Az ingatlanhoz két parkolóhely tartozik.
  • A villák a szőlősben fekszenek, 5 perc sétára az éttermektől a közös medencétől és 10 perc sétára Sassofortino falujától. A villák egy privát ciprusokkal teli úton közelíthetők meg, ahol a pakrolóhelyek is megtalálhatók. A villák 3 hálószobával rendelkeznek. Lakóterületük 160 nm. A felső szinten egy kandalló is megtalálható. A három hálószobából a privát teraszokra juthatnak ki, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Földközi-tengerre. A villákhoz egy teljesen berendezett és felszerelt konyha is hozzá tartozik (masszív fa és Miele gépek). A kert grillezésre is alkalmas.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: